Wat?Waar?


Vacatures

De leukste bijbaan! Verdien €60 tot €200 per dag!
Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar de best betaalde bijbaan op festivals en in de stad, waarbij je tussen de €60-, en €200-, per dag verdient?!

Direct Result is het beste fondsenwervingbedrijf van Nederland met jarenlange ervaring op het gebied van strategie, campagnes, streetmarketing, door-to-door en evenementen. Omdat Direct Result hard groeit zijn we continu op zoek naar goede wervers.

Zoek jij een boeiende én belangrijke (bij-)baan? Met een goed salaris en flexibele werktijden? Dan zit je bij Direct Result goed! Wij werven met veel plezier en betrokkenheid op festivals en door-to-door voor onder andere het Nederlandse Rode Kruis, Alzheimer Nederland, Fonds Slachtofferhulp, Hersen stichting en Amnesty International.

Wij zijn erg succesvol omdat we werken in hechte, gemotiveerde teams. Wij besteden veel aandacht aan training en coaching waardoor je ook nog eens belangrijke vaardigheden opdoet die later goed van pas komen. Je hebt daarom bij ons erg veel doorgroei mogelijkheden.

Jouw nieuwe collega’s kom je uiteraard tegen op onze feestjes en borrels. In de zomermaanden werf je bij allerlei concerten en festivals, waaronder Lowlands en Pinkpop!

Direct Result heeft de beste loon- en bonusregelingen. Bij ons verdienen wervers gemiddeld 19 euro per uur! Om jouw studie en bijbaan optimaal te combineren, bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je werkt, zolang dit maar minstens zes uur per week is. We zijn dus ook nog eens de meest flexibele werkgever.

Waarom bieden we jou dit aan? We vinden het belangrijk dat onze wervers goede ambassadeurs zijn van de goede doelen. Denk je dat jij de enthousiaste werver bent die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je!

Profiel kandidaat
Wij vragen van jou dat je:

- Minimaal zes uur per week werkt;
- Communicatief zeer vaardig bent;
- Een positieve en gemotiveerde instelling hebt;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt;
- Minimale leeftijd 18 jaar;
- Je dient binnen 25 kilometer afstand te wonen van één van de volgende steden: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen of Utrecht.

Bedrijfsomschrijving
Het leukste en jongste marketingbureau van Nederland.

Solliciteer

Over deze vacature

Vergelijkbare vacatures

"De leukste bijbaan! Verdien €60 tot €200 per dag!"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

CV plaatsen

Plaats nu gratis je CV bij Nationale Vacaturebank en word gevonden door werkgevers.

CV plaatsen >

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.

 


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie