Wat?Waar?


Vacatures

Aldi zoekt Hulpkracht M/V
Functieomschrijving

Sterk merk biedt zeker werk!

ALDI is één van de grootste Europese detailhandelsondernemingen met ruim 480 filialen in Nederland. Ons uitgebalanceerde assortiment kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit en lage prijs. Respectvolle omgang met elkaar, onze klanten en leveranciers, is de basis van ons succes.

Om dit succes te continueren zijn wij voor onze filialen in Limburg op zoek naar een representatieve klantgerichte
Hulpkracht M/V (8-12 uur per week)

Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten. Jouw vriendelijkheid en nauwkeurigheid, in de winkel en aan de kassa, maken het verschil. Je bent representatief, klantgericht en communicatief vaardig waardoor je in staat bent onze klanten correct te woord te staan. Tevens zorg je er met je collega’s voor dat je filiaal er altijd georganiseerd en verzorgd uitziet. Je beschikt over een natuurlijke hang naar orde en netheid.

Profiel kandidaat
Je bent op dit moment scholier of student en je beschikt over een natuurlijk organisatietalent en doorzettingsvermogen. Werkervaring in de detailhandel is weliswaar een voordeel, maar niet noodzakelijk.

Wij bieden je een aantrekkelijk salaris (boven het geldende cao loon) en een baan met zekerheid in een kerngezonde onderneming.

Solliciteer

Over deze vacature

"Aldi zoekt Hulpkracht M/V"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

CV plaatsen

Plaats nu gratis je CV bij Nationale Vacaturebank en word gevonden door werkgevers.

CV plaatsen >

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.

 


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie