Veel gestelde vragenWat kan LeuksteBijbaan.nl voor mij betekenen?

LeuksteBijbaan.nl bemiddelt tussen werkgevers en scholieren en studenten. Bij LeuksteBijbaan.nl kun je terecht voor de leukste bijbanen, vakantiewerk kortom het leukste studentenwerk.

Wat moet ik doen als ik solliciteer en ik geen reactie krijg van het bedrijf?

Wanneer je geen reactie krijgt naar aanleiding van een sollicitatie kun je contact met ons opnemen per e-mail of telefoon, dan zoeken wij voor jou uit waarom je geen reactie ontvangen hebt. LeuksteBijbaan.nl vindt het natuurlijk erg belangrijk dat onze opdrachtgevers jou direct op de hoogte stellen van de mogelijkheden.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens ?

Deze blijven uitsluitend in het bezit van LeuksteBijbaan.nl. Wij verkopen geen gegevens door aan derden. Je gegevens worden uitsluitend getoond aan bedrijven die aangesloten zijn bij onze organisatie en die jou kunnen helpen aan een leuke (bij)baan, vakantiewerk, stage of afstudeeropdracht. Ook e.v.t. eenmalige leuke acties die speciaal op scholieren en studenten zijn gericht kan je sporadisch verwachten.

Ik voldoe niet aan de eisen die door een werkgever zijn gesteld in de vacature, kan ik toch reageren?

Bedrijven geven in een vacature aan wat voor medewerkers zij precies zoeken. Lees deze eerst goed door voor je gaat reageren. Als je niet aan de eisen voldoet adviseren wij je niet te reageren. Ook adviseren wij je jezelf in te schrijven voor onze vacature alert. Zo wordt jij direct op de hoogte gesteld als er weer een vacature wordt geplaatst in jouw zoekprofiel en voldoe je misschien wel aan de gestelde eisen.

Zijn er kosten aan verbonden wanneer ik mezelf inschrijf en jullie vacatures voor mij zoeken?

Nee, voor de werkzoekenden is Leukstebijbaan.nl geheel gratis. Wij krijgen alleen een vergoeding van de aanbieders van bijbanen. Zij zijn uiteraard erg blij wanneer zij hun vacatures kunnen vervullen via onze website.

Hoe kan ik LeuksteBijbaan.nl bereiken?

Via het sturen van een e-mail naar info@leukstebijbaan.nl. Het adres van LeuksteBijbaan.nl is Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht. Als je inhoudelijke vragen hebt over een vacature kun je contact opnemen met de contactpersoon zoals genoemd in de vacature.

Moet ik mezelf helemaal inschrijven als ik wil reageren op een vacature, of mijn cv uploaden?

Bij LeuksteBijbaan.nl kan je heel direct contact opnemen met je potentiele nieuwe werkgever. Lekker makkelijk dus! Jij bepaalt zelf of je wilt reageren op een advertentie en wanneer je mailt of belt naar de genoemde contactpersoon.

CV plaatsen

Plaats nu gratis je CV bij Nationale Vacaturebank en word gevonden door werkgevers.

CV plaatsen >

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.

 


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie